Las Bobinas 

onafhankelijke residentieplaats voor circusartiesten

Las Bobinas Productions

 

Onder de ironische naam “Las Bobinas Productions” zoeken we naar speelkansen voor de gezelschappen die bij ons in residentie of creatie zijn. Deze optredens en animaties vinden voornamelijk in Vlaanderen plaats.In de zomer van 2018 konden we 26 speelkansen creëren die in totaal circus brachten naar publiek van meer dan 5000 mensen.

 

Iedereen die een feest of festival organiseert, kan bij ons tercht voor circusshows, animaties en circuslessen.

Ons aanbod bestaat uit een mix van Las bobinas bewoners en residentie uit Zulte, en gezelschappen op residentie of creatie, uit de vijf continenten.

De artiesten kunnen muziek- en circusanimatie bieden. Onze sterkte ligt in laagdrempelige straatshows, maar ook galanummers, mobiele animaties, vuurshows, shows binnen of in een circustent.

We verzorgen ook circusles waarin we specifiek op zoek gaan naar het tonen van circus, zowel aan als door de leerlingen, teambuildings … De lesgevers zijn nederlandstalig maar u kan ook opteren voor een circustaalbad in het Frans, Engels, Spaans of Portugees.

 

Voor alle optredens zorgt Las Bobinas voor de communicatie en alle technische noden, zoals geluidsversterking, belichting, portiek, valmatten, mobiele portiek, en vanaf 2019 zelfs onze geheel eigen circustheatertent

 

Circus theater tent, cirkelvormig, 12m diameter, 6m hoog, 200 zitplaatsen binnen en nog eens 200 kunnen van buiten, rechtstaand meekijken

Huisgezelschappen

 

Cie Balltazar:

circus met live muziek, 2 voorstellingen en een mobiele animatie.

www.balltazar.be

 

Dries Essers:

Jongleur en circuslesgever

www.cirkuszopas.be

 

Contact Las Bobinas

Doornstraat 11 9870 Zulte

+32 (0) 494639492

hansvanwynsberghe@hotmail.com

 

Copyright © All Rights Reserved